Question
my 1998 ford expedition 4×4. I just replaced the hub on the passenger side front wheel, it ran fine for a few days then the wheel locked up it drives fine in reverse and forward untill I hit the brake then it locks up
solved 0
4 months 2 Answers 771 views Member

Question
I bought 1 owner 2003 Town Car Signature Premium. GREAT shape. Only 68,000 miles. The battery terminals were corroded so I cleaned them this past Friday. When I put them back on I had to jump the battery. After that, my driver seat controls stopped working, the mirror controls stopped, the air suspension light on the dash stays on and the power steering is almost like manual steering. All 4 things share the same fuses and fusible links. (a couple on one set and a couple on another). I bought $40 in fuses and fusible links Saturday at AutoZone but it never helped. New battery also (old was bad). Still no luck. I tested the fuses and links and they are showing good BUT I have no way of testing the circuits to them.
solved 0
4 months 2 Answers 719 views Member

Question
dwafrim
please, i need help choosing a size for a screw stud with my winter tires. the size of the tire is 225 60 17  and thread depth is 13mm
solved 0
dwafrim 5 months 1 Answer 714 views

Question
I have a 93 toyota camry le 2.2 4cyl 190000 miles recently the headlight switch activates the starter, won\’t start it but spins the engine, checked all the grounds I could find,no burnt wires,fuses look fine Idk
solved 0
5 months 3 Answers 802 views Member

Question
I have a 5.7 liter Chevy Vortec motor out of a 96 Express van and it would start up it starts up good and runs really smooth and then it will just like start backfiring after about maybe 10 15 minutes of running and I like it’s missing really bad and I get a code sometimes I get a code 118 which is the ECT and sometimes I don’t get a code and it does the same thing when it warms up otherwise it runs great in the morning when I start it up you have any answers for me
solved 0
5 months 1 Answer 740 views Member

Question
My car makes a rattling noise when my foots on the break 2nd about a couple of weeks ago my 2011 toyota yaris 4 door sedan made a flapping noise under the hood it is an intermittent sound that has only happens twice when I was driving both times it is a loud scary noise I have taken it to two mechanics they looked around couldn’t find anything they said hard to tell if I can’t replicate the noise trying to see if anyone has had similar issues to st were these guys in the right direction
solved 0
5 months 3 Answers 771 views Member

Question
My car is fogging up really bad so much that i have to wipe the windshield to be able to see. Bought a used 2007 BEETLE Volkswagen
solved 0
5 months 1 Answer 854 views Member

Question
CRob95
I have a VW Polo 2003 1.2 My parter was driving it home after a long journey (8/9 hours) and after about 4 hours of the oil light being on he stopped to top it up – unfortunately & very stupidly didnt check and after he started up again about 5 mins in, the car started to emitt white smoke, loss of power and when stopped to check engine, oil was bubbling out over the top. I wasnt with him unforunately so I cannot tell you any more info other than he had to leave the car and a friend collect him (as was about 4am this morning) – the car hasnt been started since and as I said been left where he stopped it which is about an hour from our home. Please help 🙁
solved 0
CRob95 5 months 3 Answers 761 views

Question
I have a 99 ford taurus se. I have to get it jumped every time i go somewhere. I have had the battery checked. It is good. I have had the alternator checked. It is good. I have had it hooked to the computer at auto zone. It says theres nothing wrong. It started out as only needing jumped when i let the gas go below half a tank. Now i have to jump it every time its turned off.
solved 0
5 months 1 Answer 726 views Member

Question
Cin8
Ok we have a 2001 Chevrolet s10 v6 vortec. The motor was no good so we purchased a 2000 blazer v6 blazer to swap out the motor. We bought a rebuild kit standard size. The camshaft bearings do not fit they are to small. Is there a number anywhere to see if it is standard. The casting numbers are the same but there is a stamped number that begins with t stamped on the front right cylinder head.
solved 0
Cin8 5 months 3 Answers 751 views