Question
Good day, I have a Fiat palio 1.2 2009. I recently changed the clutch kit and my car was just never the same again. The first thing I noticed was the sound I could hear when I move up a steep from 1st gear, sounds like an old wheelbarrow . Then the car shakes a lot when I go over 80km/h. The most disturbing by far is this random thing that would just happen whenever – When I was stuck in traffic my car starts to Rev high, then soon the car won’t go into gear. I have to switch off the car for about 10 min while pumping the clutch. When I’m still stuck in the traffic I have to switch on and off my car cos it won’t stay in 1st gear and its the only way to change gears, it shakes uncontrollably and the slightest lift off the brakes makes the car jump. Once I have rested the car for a few munites it will go back to being fine till the next time when it happens again. I have had this happen about 4-5 times in the past month and a half. I have returned it to the garage so many times and when it’s there, it runs fine and they can’t find any problems. I even asked them to ride it for a week and they just cleaned the engine and gave it back. This is frustrating because it happens to me when I’m so far and alone and so randomly that I cannot say what circumstances causes the revving and gears to stop working. Please help me I can’t live like this!!!
in progress 0
6 days 1 Answer 35 views Member

Question
My Honda Civic LX 2010 4 door sedan I can feel the vibration in the car steering wheel when on ideal and AC is ON and especially happens compressor turns ON. Happens in a frequency of every 2 mins or lesser. I see the rpm very slightly raises up & down when this happens. The vibration stops immediately when AC is Off. Same happens when turn the power steering wheel is turned when car is ideal. I recently did a radiator flush, engine oil change and wheel alignment and I notice this issue is happening. Car is running fine without this issue with AC is Off. Miles driven is 76k. Need your advise what could be the issue. Thanks in advance..!
in progress 0
1 week 1 Answer 28 views Member

Question
Hello, I have a 2005 Chrysler PT Cruiser 2.4 L Turbo Convertible 2 door. 1 month after I bought it used (101K miles), I had to change the ECM, and I replaced it myself with one from carcomputerexchange.com. As soon as I instaled it, the car failed to go into Reverse (only once). It never exhibited that issue again until 10 months later. Now, it shifts into R or D with 1-5 min delay, and slips 10-20 seconds later. If I try to go to a manual mode (1,2,3), the dash board would show gear 2, without shifting, but wouldn’t go into 1 or 3. Also, I noticed that if the transmission fluid is on “full” level when cold, it disappears (stick reading) after about 10 min of running the car. IT reapears only several hours after the car is turned off. Codes: P0562, P0700, P0732, P0736, P0841. What could be the problem? Thank you very much in advance!
in progress 0
1 week 2 Answers 40 views Member

Question
Hi, I have a Mercedes e500 2003, I was driving up an inclined road when a whining sound occured , the gear seems to slip to Neutral cause after that the car is no longer driveable (i.e. as I press the gas pedal, the RPM goes up, but the car does not move and the shifter is in Drive). The i980 scanner shows the P0730 OBDII code, there is no mercedes error code available , any thoughts on what could have caused the problem is appreciated. THanks.
solved 0
1 week 5 Answers 92 views Member